Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
ach jo...ono obecně ženství jako takové se dostalo do pěknýho srabu...má to dlouhou historii,však takhle bledé to ještě nebylo...držte se...
12.8.2018 23:35 | Martin Havlíček
Email:
Heslo: