Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
gogol: tak jest :)
25.7.2018 17:28 | Michelle.Morrigan
Herdek ženská, si je jdu pustit taky:-).
Už aby byl ten zpropadený víkend, což?:-)))
25.7.2018 17:21 | gogol
Mně se tahle syrová poezie líbí, a Black Sabbath? To je hudba mého mládí, M.
25.7.2018 16:29 | Mirastus