Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Fajn vystižená realita jednoho čekání na zastávce. Syrový, hustý...však vkusný a všeříkajíci.
ST
30.6.2018 15:40 | gogol
Parádní kus, tolik citu a syrovosti v jednom...
30.6.2018 11:12 | Klarineb
Tak tomuhle taky rozumím, ST jednoznačně, za téma i za tu syrovou upřímnost, dnes tak vzácnou, M.
29.6.2018 23:04 | Mirastus