Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Moc Vám děkuju :)
15.6.2018 13:17 | Michelle.Morrigan
Tak, jak píše Marek, a navíc to báseň od básně pěkně houstne, M.
14.6.2018 11:01 | Mirastus
Jojo, fajně dílko...a můj oblíbený Hannibal:-).
ST
13.6.2018 17:18 | gogol
Michelle, Tva tvorba se mi opravdu zamlouva. Nejsem z tech, kdoz podkuruji. Proste se mi to mazec libi. Neotrele, origo, ale tak nenasilne originalni. S. Tip.
13.6.2018 15:35 | Marcone