Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Jo jo, taky ho znám... A s alkoholem jsem nikdy neměl problém, vždy jsem si dokázal nějaký opatřit, M.
1.6.2018 19:39 | Mirastus
Jo...znám ten pocit:-)). Tal nazdraví všem přeživším...juhuuuu:-).
ST
1.6.2018 17:50 | gogol