Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Smutný je,že jsme byli s touto realitou SMÍŘENI.
29.5.2018 18:45 | Lindos
Kamoš jo?....:-).
Takžě...líbí se mi,jak je to napsaný. Jede si to ve svým světě, po svý vlastní koleji s jasně vytyčenou cílovou stanicí.
Ne každý se do této situace dostane vlastní vinou a je pravda, že je hodně těch, kterým to tak i vyhovuje. To je každýho boj...nebo snad rezignace, neschopnost najít sílu začít znovu...nechtít. Těžko říct, je to kus od kusu, jak říká klasik:-)).
Nicméňe, svou cestu životem si tvoříme sami. A každý po svém.
Pěkně zpracovaný téma...ST.
29.5.2018 17:35 | gogol