Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
heee...povětšinou se nic moc nevydrtí:-))
a říká se, že čím víc se snažíš, tím míň to jde
už se příště nebudu opakovat, že mě ta sloupkoidní forma i vulgarity při čtení iritujou, páč mě to dokázalo vtáhnout a čtení jsem si užil...:-)
9.5.2018 17:19 | gogol