Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Někdy si připadám jako ta na dně a v bahně plácající se rybka..
8.5.2018 17:18 | Klarineb
Po tomhle "průstřelu" mozku mám celkem chuť se chvíli jen tak plácat a pak si jít dolejt.
Obohacující super počtení za S.Tip.
8.5.2018 13:48 | gogol