Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ruiny, trosky, rozvaliny - pásmo

Ruiny, trosky, rozvaliny - pásmo

Jennyforever Básně » o Životě

Anotace: Procházeli jste někdy troskami? Viděli jste drolící se omítku, do níž je otisknut příběh, který Vás vzrušuje a zároveň nevýslovně děsí?

Moje ledová krev zalila stromy,
a potřísnila rty mé múzy.
Můj dech roztančil jejich větve,
a sfoukl z lidských srdcí prach.
Moje duše prostoupila ruinami,
a vnesla světlo k temné vidině konce.
Můj pohyb rozvrzal dřevěné podpěry,
a rozdrolil poslední cihly podstaty.
Moje slova se nesla rozvalinami,
a odrazila se od bezedné nicoty existence.
Strach se změnil v opatrnost,
a moje kroky se staly jistými,
právě když se tlející stránky staré knihy otočily v nehybném větru.
Publikoval(a): Jennyforever, 7.5.2018
Přečteno (46x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, gogol, Makaveli, Lindos

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:07
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti