Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ju:-)...já si tady sem tam občas něco napíšu:-)...(díky za dar sekce komentáře). Tvůj názor ti nijak neberu a je jenom dobře, že si za ním umíš stát.
K básni jsem si nechal časový odstup a stojím si za tím, co jsem napsal. Však uděluji bod za obsah, který mne oslovil.
Měj se fajně...gogol.
8.5.2018 13:32 | gogol
@gogol a byl jsi to právě Ty, kdo jsi mi pod minulou báseň psal, že by to chtělo zapracovat na formě. Taky tedy píšu, že nic měnit nebudu a stojím si za tím.
8.5.2018 11:30 | Jennyforever
Nechápu, proč bych si měl číst definice, když jsem na básnickém servereru. A tak nějak nechápu básníky, kteří v anotaci upozorňují na to, že něco nebudou měnit. Tak snad píšu básně podle sebe a ze sebe,...tak když něco napíšu, tak si za tím stojím.
7.5.2018 23:54 | gogol