Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

probdělá noc plná energie

probdělá noc plná energie

mám ráda ta
pomalá líná rána
a spěch bez dechu,
když zjistím, že
zbejvá málo času

za pochodu pak
naslouchám libozvučným
tichým hlasům
zvukům rodičky přírody

dostávám se
do těžký pohody
a vábí mě
další hrnek kafe

nevnímám, když někde
nějaká nána cestou krafe

bořím mýty
pálím mosty
rozbíjím vzdušný zámky

piju z šálku života
a ujídám z
inspirace noci

trhám a slepuju
poštovní známky,
když někde na
druhý straně polokoule
lidi vrčí

zavřu svý zadní vrátka,
zavři je taky
né, neber to zkrátka
nedělej v tom zmatky

piš další kapitolu
o myších a lidech

v noci zas se proměň
pěj o krysách a hadech

počkej, až spadne nebe
a propukne další válka

někdy se namaž

žádná strana
není jen hladká

a ve tři v noci
půjdem vyčistit si zuby
zaber a vytlač,
co ještě zbejvá
z tý podělaný tuby
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 10.4.2018
Přečteno (71x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Makaveli, Klarineb, Mirastus, slunečnice69, Těkavý Vasil, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti