Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
skvělá noční story :)
29.4.2018 8:10 | Remy M. Manniac
To se mi líbí, ta syrová autentičnost a skrytá jemnost zároveň, a pěkně to graduje, M.
11.4.2018 6:28 | Mirastus
Za mě Tvůj nej komentář, děkuju :)
10.4.2018 21:50 | Michelle.Morrigan
Hm...tohle se mi hodně líbí. Za mne tvá nej...
Ty rána bych potřeboval jako sůl, ale i ve 3:45 nevrčím:-))). A bonusovej konec mě udělal...juhuuuu.
ST
10.4.2018 21:10 | gogol