Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Nedokonalost je tak nějak...živá!
5.4.2018 18:20 | Lipová
Děkuji mockrát.
... u muziky by asi byla trochu problém rytmická nesourodost slok.
Původní záměr sice byl, aby měli stejný rytmus vždy liché a sudé sloky, ale nějak se to nezdařilo. :)
5.4.2018 14:22 | mnich-v-blues
No to je dobrý, to bych si uměl představit i jako text k muzice, M.
5.4.2018 6:27 | Mirastus