Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Domnívám se, že lidé to musí pochopit a poučit se...ale v bahně dnešního světa je to víc než těžké...Vždy se musí přijít někdo, kdo ukáže cestu...
1.4.2018 14:07 | Klarineb
skvělé komentáře...:)
1.4.2018 11:23 | Martin Havlíček
Beránek boží, který se pokusil sejmout hříchy světa... Když se tak dívám kolem, nejsem si jist, jestli mu to stálo za to, M.
1.4.2018 9:20 | Mirastus
Možná tehdy, kdy samo přijme svoje hříchy...a ne v sebelitování, ale v poznání. Ne v uctívání, ale v úctě samo k sobě. Ne ke lži, pouze k vlastní podstatě. Ne ke zotročení, ale svobodě.
31.3.2018 23:23 | gogol
Velikonoční katarze...přemýšlím, kdy už konečně lidstvo sejme Ježíše z kříže?!
31.3.2018 12:35 | Klarineb