Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čekám

Čekám

Čekám

Slz plný klín mám.
S nadějí čekám až
zazvoníš.Řekneš
chybíš mi rád tě mám.

Jenže tys do peřin
se zachumlal a záhy
si spal.

Slz plný klín mám.
Toužím po něze po
lásce pojď se ještě
milovat.

Spíš usnul jsi únavou
jdi do háje s tou
prací svou.Čas udělej
si na lásku.Vždyť utápíš
ji v slzách mých.

Co s tím,čekat,doufat
že příště až zazvoníš
slůvka hřejivá z tvých
úst vyletí.

Holka bláhová zas usne
a tvůj klín zvlhne po
slzách,co vypláčeš.
Dál můžeš toužit po
lásce.
Publikoval(a): slunečnice69, 26.3.2018
Přečteno (63x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: barča1, Lipová, děda včela, gogol, Mirastus, Lindos, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti