Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tvá přiznanost mě chvátí, to bych asi nedokázala...
27.3.2018 13:07 | Lipová
Já proti tomu v zásadě nic nemám, ale nesměle se zeptám - proč máš tolikrát předložku na konci verše? To se hrozně blbě čte. Třeba je v tom nějaký záměr, ale mě to dost ruší.
26.3.2018 16:34 | Těkavý Vasil