Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sjezdovka stranou

Sjezdovka stranou

Mari13 Básně » o Přírodě

Anotace: ...jedna postřehovka-pocitovka ještě ze zimy (tedy pokud nějaká vůbec byla)

Kudy letos povede hranice smrti horkem?

A kudy příští rok, až bude Barunce pět?

Malá sjezdovka se vším luxusem,
lampy tu večer svítí zádumčivě,
jak na procházce Vídní
a mlha padá,
tajemná jak z pera ruských fantastiků.
Cinkání sklenic z bufetu a přímý přenos bliká
na vypůjčené lyže.
Ve slunci se všechno blýská
a děti nic netuší.
Je ještě na chvíli zima,
uprostřed Českého ráje.
Publikoval(a): Mari13, 24.3.2018
Přečteno (90x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kopretina7777, Makaveli, gogol, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti