Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dekuju!
25.3.2018 13:35 | Mari13
Hezká pocitovka. Některé dojmy se v nás usadí natolik, že pak dílo vznikne jakoby nic:-).
ST
25.3.2018 13:23 | gogol
pěkná ze života cítícího
24.3.2018 19:24 | Lipová
Děkuju, na mě to tam působilo podobně. Byla to tam taková podivná směs všeho světa kolem: moderní vymoženosti jak někde v Alpách, na tom zapadlém, opuštěném kopci. Trocha přírodní krásy a nesmyslnosti, protože sněhu tam bude čím dál tím míň, klima se opravdu mění...
24.3.2018 9:40 | Mari13
Nevím čím, ale báseň mě oslovila. Nelyžuju, děti mám velké... Asi tou náladou, možná vzpomínkou na jeden ruský romantický obraz s náznakem mlhavého impresionismu... M.
24.3.2018 9:33 | Mirastus