Renata
Renata
Anotace: Aby nedošlo k omylu,není to o umění upéct skvělou bábovku.
Jsou jednotlivých oborů různí mistři
vždy jeden tomu nejvíc rozumí
jsou skvělý studenti jsou dobří žáci
však co Renatka to nikdo neumí
I na otvírání zámků jsou odborníci
špendlíkem za moment jen zírá kdo neumí
lva znali zabít starodávní reci
však co Renatka to nikdo neumí
I v čutání zeminy jsou úderníci
však jen ti nad nimi jsou na výslunní
papoušek dokáže žít i v kleci
však co Renatka to nikdo neumí
Pro lidstvo potřební jsou průkopníci
IQ velké má ten kdo ví
řidiči kamiónů zvládnou dlouhou štaci
však co Renatka to nikdo neumí
Do všeho pletou se politici
i voli ve stáji jsou nad ně rozumní
umí se chovat jak v lese vlci
však co Renatka to nikdo neummí
Jsou lidé skvělí ve své práci
a tací co něco dělají jako jediní
dívat se shora a létat umí jenom ptáci
však co Renatka to nikdo neumí
Publikoval(a):
Lindos, 19.3.2018