Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Určitě ne,Klarineb,naopak bylo by to vítané plus.
19.3.2018 22:58 | Lindos
Mno, jelikož nám zde básník vložil báseň do sekce o sexu, tak nám zde nastiňuje jiné přednosti Renatky, nežli její kulinářské dovednosti. A když už jsme u toho jídla...nevím jak bábovka, ale na pěkně rozžhaveném ženském těle se nechají smažit vajíčka i slanina...muheeeeeeee.
ST
19.3.2018 17:17 | gogol
I když to pečení bábovky se s tim nevylučuje...
19.3.2018 8:30 | Klarineb