Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Při čtení jsem si vzpomněl na roky 1950 až 1953, jak jsme mandelinku sbírali na polích a za každou bylo 10 hal. Jó, to byly časy!?
19.3.2018 10:03 | děda včela
Email:
Heslo: