Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji! :)
17.3.2018 22:11 | Modrozelenýma očima
souhlasím s gogolem...fajn téma a velmi dobře zpracovaná...stručná,věcná...nenudila...
17.3.2018 22:00 | Martin Havlíček
Když jí člověk podlehne, tak ho to prostě sežere...mno, je třeba vnitřní síla a nepoddat se. Dá to trochu práce, ale výsledek je k nezaplacení:-).
Fajn téma...
17.3.2018 15:29 | gogol