Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
rozložit se nahlédnout složit a milovat/se na té životní pouti
16.3.2018 18:50 | Lipová
Dílo má zajímavou myšlenku a rozhodně má co říct. Formou snad spíše úvaha, však líbí se mi.
16.3.2018 17:46 | gogol
Další filosof, co přemýšlí o životě a myslím si, že dobrý filosof. Líbí se mi. ST.
16.3.2018 14:41 | děda včela