Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Děkuji pánové, za vaše ponory do mé duše. Tam těch vrstev je...klidně se potápějte jak se zlíbí...
15.3.2018 7:15 | Klarineb
Jo, jaro dělá divy.Líbí.
14.3.2018 15:33 | donne
Tak tohle je hodně silná pocitová záležitost, taky jsem se ponořil, a hluboko, a až se vynořím, dám si to ještě jednou... M.
13.3.2018 17:40 | Mirastus
Moc se mi líbí, jak se do toho pokaždé ponoříš...a já můžu s tebou, protože těch tvých obrazů se nikdy nenabažím.
Nemá to chybu...ST.
13.3.2018 17:14 | gogol