Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
:) jsme si tu podobní...také jsem chtěl napsat že to je báseň pro mě jak vyšitá...povedla se...:)
12.3.2018 16:17 | Martin Havlíček
Moc hezká, ST. Škoda, že ty návraty na zem někdy připomínají volný pád... M.
12.3.2018 6:29 | Mirastus
Děkuji vám, přátelé drazí! :)
11.3.2018 21:42 | Jera_lu
Pěkná je, text je mi blízký, taky si tak někdy připadám...
11.3.2018 21:35 | Klarineb
No ta je...úplně se v ní vidím:-).
Tohle se ti tedy opravdu povedlo a já si jdu připnout havraní křídla.
ST
11.3.2018 21:22 | gogol