Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sobotní večer

Sobotní večer

zas kašlal trošku krev
jako už asi stokrát.

žádný překvapení
v jeho věku,
divil by se,
kdyby ne!

s tím si nezahrávej,
rytíři noci,
toho se chraň,
život má vskutku
mocnou zbraň!

stejně si nalil,
vždyť je sakra
sobota večer,
možná poslední,
možná ještě ne.

až to přijde,
tak to přijde.

a co má kurva bejt,
vždyť je sobota večer.
Publikoval(a): Michelle.Morrigan, 24.2.2018
Přečteno (100x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, gogol, Makaveli

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti