Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
A já doufám, že ještě něco stihnu vypít... Syrová pravda, oslovila mě, M.
25.2.2018 10:35 | Mirastus
...už dopíjím!
25.2.2018 0:46 | gogol
Email:
Heslo: