Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Areté

Areté

Lindos Básně » ?nezařazené?

Anotace: Ve volném překladu z řečtiny ctnost.

Nemám s bohem smlouvu na doživotí
třeba už v půlce utne píseň naděje
věřím ale že slova dobře zní
když duše čistá je

V plevel vyrostou květiny
když struna se falešným tónem zachvěje
věřím ale že strom nakřivo nestojí
když duše čistá je

Ve válce vítězí přesila tmy
já ale sním o světle
a věřím že každý sen se naplní
když duše čistá je
Publikoval(a): Lindos, 24.2.2018
Přečteno (87x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Klarineb, děda včela, Lipová, Makaveli, Elll, gogol, Mirastus, slunečnice69, donne

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti