Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Pěkné, líbí se mi. ST.
25.2.2018 9:24 | děda včela
Děkuji za uznání.Vážím si toho.
Přímo mě fascinuje,že existuje takovéto volné seskupení lidí,kteří se v dnešní době zabývají něčím tak "nerentabilním"jako je poezie.To za A.Za B je stejně úžasné,že mohu sdílet jejich skutečné (!!!)pocity,nálady,myšlenky,na rozdíl od dokonale řemeslně zvládnutého krasocvičení našich salónních básníků v nějž se život,ve většině případů,nevešel.Moc díky všem za to...
24.2.2018 17:21 | Lindos
Líbí se mi.:-)
24.2.2018 16:06 | barča1
Dnes jsem si přečetl tvé poslední dvě básně a musím říct, že se mi velice líbí, jak píšeš. Tvá díla jsou o něčem, mají hloubku a jsou skvěle zpracovaná.
Smekám Básníku. ST
24.2.2018 14:38 | gogol
Svatá pravda, a krásně poeticky podaná, u mě ST, M.
24.2.2018 14:27 | Mirastus