Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ano, hezká a sugestivní s nečekanou pointou, tak ať to únor napraví...M.
23.2.2018 6:24 | Mirastus
Jo jo...je to nějak postavené na hlavu. Trochu, jako mezilidské vztahy:-).
Teď nás čeká nejchladnější týden, tak jsem zvědavý, co přinese!
Moc hezká pocitovka...ST.
22.2.2018 21:30 | gogol