Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Moc pěkně napsané...
14.2.2018 22:59 | Klarineb
Tak a je to! Po lehčím "malířském" rozjezdu jsi mne neuvěřitelně překvapil. Tohle je opravdu silné dílo, které svou pocitovostí, hloubkou a reálnou uchopitelností dokáže vtáhnout. Byť neveselé téma (já ho ale rád), rozhodně osloví.
S.Tip a smekám básníku!
14.2.2018 21:29 | gogol
Tak tohle se mi velmi líbí, náladou i formou, M.
14.2.2018 19:18 | Mirastus