Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Valentýn

Valentýn

poetrytrial Básně » o Lásce

Anotace: Už zase ten Valentýn...

Zase jednou po roce,
jsou tu lásky Vánoce.

Všichni rychle pospíchají,
však neví, co své milé dají.

Srdce z lásky, čokoládu,
jsem úplně bez nápadu.

Nevím, proč to lidé řeší,
jsou zbytečně z toho v křeči.

Přeci svátek není náš,
jak Amík mi teď připadáš.

Slaví se jen kvůli tomu,
aby chlapům šanci dali,
napravit, že jí prostě jen tak,
miluji tě, neříkají.

Já Valentýn neslavím,
nejspíše to bude tím,
že často svoji drahou milou,
kytkou, pusou překvapím.

Na závěr bych radu dal,
když už svátek chcete slavit....

Dárek žádný nekupujte,
nic velkého neplánujte.

Romantika především,
ji zaručeně potěší.

Postačí jí jen maličko,
třeba svíčky, jídlo, vínečko.

PS:
A pokud jí to nestačí,
pak ta pravá nejspíš není,
bude s ní jenom trápení,
hrozí Vám nebezpečí.
Publikoval(a): poetrytrial, 11.2.2018
Přečteno (174x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Mirastus, gogol, děda včela, Lipová, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 01:14
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti