Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dobře jsi to napsal... Báseň se mi líbí a jsem s tebou zajedno. Tahle příšerná kýčovitá amerikanizace je neskutečně vlezlá. Mno jo...jenže stádo naslouchá!
12.2.2018 17:05 | gogol
Email:
Heslo: