Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zatímco sedím v autě...

Zatímco sedím v autě...

Před čelním sklem, v keřích a větvích,
unikají sýkory.
Lednová tráva, zemina a matný chlad.
Ve zpětném zrcátku
střely prošlých dní,
i se zvyky bezdětných.
Cítím vůni naděje,
a když se nic neděje
- nedostatečnosti.

Při sjíždění z cest dejte znamení,
ať se děti přikryjí,
a čekejte na chvíli
jejich spánku.
- v kabině dneška,
kde je tolik děr,
sedmá rovnoběžka,
šestý smysl (pokud jsi ztratil směr),
a pátý element.
Publikoval(a): Mari13, 21.1.2018
Přečteno (161x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Elll, Martin Havlíček, Těkavý Vasil, děda včela, Makaveli, Klarineb, gogol, Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti