Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
působivá,inteligentní...líbí...
22.1.2018 20:16 | Martin Havlíček
Děkuju Vám! A tuším, že jsem to trochu přepískla s promazáváním přebytečných slov - možná by si čtenáři zasloužili trochu víc konkrétnosti. A horor.... to se mi jen se mi pomíchalo dohromady víc dimenzí...
21.1.2018 22:59 | Mari13
Tak trochu hororové...svým způsobem... ;-)
21.1.2018 20:56 | Klarineb
Velmi zajímavá báseň...líbí se mi pojetí a obzvláště konec je opravdu povedený.
ST
21.1.2018 20:54 | gogol
Je taková ,,mezi řádky" a přeci tolik blízká
21.1.2018 19:52 | Lipová