Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Tak ti Věrko, nevím...už to vypadalo nadějně a teď zase depka, tak už promiň ten svůj strach a otevři srdce, jinak se budeš pořád trápit...po obsahové stránce dobré...
13.1.2018 9:08 | Klarineb