Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Budu konstruktivní :-) To, že ti tam cáká krev mi ani nevadí, ten kontrast, o který ses pokusil chápu. Ale slovní spojení typu "pestrost heků" prostě nezní moc dobře. Kdybys to celé trochu zabalil třeba do nějaké symboliky, pohrál si s jazykem, možná by to bývalo vyznělo ještě syrověji, než když jsi to vysypal takhle explicitně.
3.1.2018 21:20 | Těkavý Vasil
No....rozhodně mne zaskočil...jako celé "dílo". Pokud se vraždění má stát poetikou, potom je na co se ptát.
Soudnictví je nedokonalé a policie...mno.
A ty patříš do kazajky...je to hnus a s poetikou to nemá nic společného.
30.12.2017 1:41 | gogol
Krutý a smutný konec je záměrný, báseň se má zdát klidná a opěvující hezké věci, ale nakonec čtenáře zaskočit hořkou smrtí :)
29.12.2017 13:45 | mikulash
Krutý a smutný konec.
29.12.2017 7:36 | slunečnice69