Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
V předchozím textu mě vypadlo slovo - měl.
21.3.2018 12:37 | Lindos
Po přečtení jsem potíž se přesvědčit,že jsem to nenapsal sám.
18.3.2018 19:09 | Lindos
Báseň by se mohla jmenovat "Vlnky"..., tos vystihla naprosto přesně. :-)
8.12.2017 12:10 | Gaia.
Lip než Ty a Gogol bych to nenapsal, M.
7.12.2017 22:18 | Mirastus
Rozhodně se nemáš za co omlouvat. Žádné vulgarity jsi nepoužila a napsala jsi svůj náhled na věc. Doufám, že jsem tě dobře pochopil...přirovnáváš to v podstatě ke konzumu. Dnešní doba je bohužel konzumem prolezlá a to se odráží i v této oblasti. Spotřební žrout se zaryl i do lidských srdcí a veškeré kouzlo se vytrácí za shonem a mamonářstvím.
Téma je aktuální a líbí se mi, jak jsi to napsala...ST.
7.12.2017 17:42 | gogol