Falešná Kamarádka
Falešná Kamarádka
Anotace: Právě mi něco došlo a tak jsem sepsal tuto báseň.
Černá můra létá,
Bezmoc má ta vzkvétá,
Zlo a Vášen je vní skryta
To je ona to je cigareta,
Ta co dělá kamarádku,
Život můj však dává v sázku,
Ta co říká bude líp,
Přitom jenom hledá chyb,
Využívá tvojí přízeň,
Zdárně hasí tvojí žízeň,
Ona ti však nepomáhá,
Ona tě jen obelhává,
Čeká na svou příležitost,
Pak vrazí nůž až na kost.
Publikoval(a):
Orochi, 3.2.2011