Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
há, tohle aspoň mělo myšlenku... ono to člověku jendou dojde, když pár let kouká na ty nálepky na krabičkách...
15.3.2012 21:35 | koala-pancake
Email:
Heslo: