Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Píšeš velmi emotivně, škoda těch chybiček v textu, líp by se to četlo...obrat zamnou je asi tvoje specifikum :-) drž se!
22.11.2017 10:52 | Klarineb
Email:
Heslo: