Nekonečný Boj
Nekonečný Boj
Anotace: Život je takovej.
Přetékám bolestí,Plný jsem zklamaní,
Srdce mé příjmá od smrti pozvání.
V nekonečném boji krev polykám,
se smrtí jsi rád potykám.
Přichází další probělá noc,
ani newíš jakou máš moc.
máš mé srdce ve své hrsti,
boužel toho newíš dosti.
Smutek,šílenctví,bolehlav,
takový je ted můj stav.
Utíkám od těchto emocí,
Vracím jse do věčné noci.
Publikoval(a):
Orochi, 1.2.2011