Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
já teď taky plivu a polykám krev.. to dwojitý w mnou projelo jako chapadlo nějaký slizký potvory, jestli wíš, jak to myslím... -_-""
15.3.2012 21:31 | koala-pancake
Email:
Heslo: