Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Mám ráda listopad. A nikdo to nechápe.:-)Za dva.
10.11.2017 18:29 | Desiré
Díky, jo, jo, listopad má své (pro mnohé nepochopitelné) kouzlo...sepsaná imprese dnešního rána ve verších ;-)
9.11.2017 23:20 | Klarineb
Líbí se mi tvé pojetí tohoto měsíce.
9.11.2017 22:44 | děda včela
Pochmurné a šedivé odstíny se střídají s barevnými nádechy projasnění. Výborně vystiženo!
Skvělá báseň...ST.
9.11.2017 17:19 | gogol