Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Je snad láska hřích?

Je snad láska hřích?

Je snad láska hřích

Svýma slzami smývám hřích.
Po lásce jsem toužila.
Ach, Bože čeho jsem se
tak zlého dopustila?

Mé oči jsou zastřené žalem.
Láska,co odešla s ránem v
mém srdci bolest zanechala.

Už se nevrátí.

Byl to snad hřích lásku
prožít.

Srdce bolest má,duše
černý šrám.Slzami těď
svůj hřích smývám.

Ach,Bože odpusť mi,že
láska tvá mi nestačila.
Chtěla jsem poznat víc
lidský cit.

Odpusť mi můj hřích.
Vezmi mou duši zraněnou
dej mi lásku svou,
lásku nebeskou.
Publikoval(a): slunečnice69, 8.11.2017
Přečteno (61x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Desiré, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti