Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ještě máš žít, je jistě proč,)
10.11.2017 15:06 | Lipová
Chtělo by to změnu, nějakou optimistickou poezii...
9.11.2017 22:10 | Klarineb
...a já tě už asi začínám obdivovat...už nějakej pátek jedeš brutální turné starodávných a staromódních křivdiček a stesků...možná že se dostaneš i do ginesovky...svůj širák odhazuji v dál...
9.11.2017 0:09 | Martin Havlíček
Láska není hřích, ale dar. Bůh ti však nepomůže, to musíš si sama.
8.11.2017 23:37 | děda včela