Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...heeeee, no ano, pro mně velmi blízká:-).
2.11.2017 17:21 | gogol
Tak, tak,
...dokud pijem, zřejmě žijem,
carpe noctum, carpe diem...
a pravda je tak subjektivní věc, že objektivně snad ani nemůže existovat, M.
1.11.2017 16:31 | Mirastus
Láska je v červeném,
pravda v bílém,
růžové šeptá ti
Carpe diem!
1.11.2017 14:43 | Kytka62