Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Dneska mi kamarádka na kafi říkala že si nahřejvá ledviny-prej aby je opustil led viny- taky si dám (asi to moc nesouvisí ale mě se bez těch svých tuhostí taky líp stoupá), díky za báseň,B.
9.10.2017 16:49 | Lipová