Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzim ve vzduchu

Podzim ve vzduchu

Zchladl už žár bezesných nocí
v jeskyních voda jak smutek krápe
pole naplněná zlatem
sají vodu jako krev
do svých spár...

kombajny houpou se v bocích
mizí pšenice proutky (před očima)
vlahé polibky deště
a stromy rezaví
cítím podzim ve vzduchu...
Publikoval(a): Klarineb, 3.9.2017
Přečteno (656x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Amelie M., Desiré, Mirastus, gogol, Lipová, Makaveli, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti