Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Já též miluji podzim, fascinuje mě taky období žní, kdy kombajny valí na plné obrátky, to je tanec!
9.9.2017 19:40 | Klarineb
kombajny houpou se v bocích :)) to mě pobavilo.. osobně podzim miluju
9.9.2017 17:12 | Amelie M.
Dneska už jsem se procházela ve spadeném listí, třeba bude ještě nějaké babí léto, ale moc nedoufám.
5.9.2017 0:12 | Desiré
No, přehoupne se to. Však na podzim už se moc těším. Až si příroda vezme paletu, štětec a barvy...
Hezká Klari.
ST
4.9.2017 20:35 | gogol
Pěkné, cítím podzim nejen ve vzduchu, ale i v kostech.
4.9.2017 8:33 | děda včela